Welkom op de website van Tandarts Wilms Floet

De Praktijk is verhuisd naar:

CQ Dental Piet Heinplein 67

2518BX Den Haag

Tel. 070-3453416

Info@cqdental.nl

 

WELKE MAATREGELEN NEMEN WIJ IN ONZE PRAKTIJK?

In deze  tijd is veiligheid het meest waardevolle wat wij u kunnen bieden. Het coronavirus heeft op dit moment de hele wereld in zijn greep en deze situatie vraagt van ons allemaal uitzonderlijke inspanningen.

Daarom hebben wij voor nu en de toekomst volgende maatregelen getroffen:

  • Aan de hand van een telefonisch consult met de assistente/tandarts wordt besproken of behandeling nodig is en worden enkele vragen gesteld uit voorzorg. U krijgt ook te horen wanneer u terecht kunt.
  • Wij behandelen 1 patiënt per keer om social distancing te garanderen.
  • Wij houden ons aan de strengste internationaal voorgeschreven veiligheidsvoorschriften.
  • De praktijk wordt voor en na behandeling uitgebreid geventileerd en de behandelkamer wordt na elke behandeling volledig gedesinfecteerd en gepoetst.
  • Wij vragen u om bij binnenkomst en vertrek uw handen te desinfecteren. Wij vragen u uw mobiele telefoon niet te gebruiken, geen tassen mee te brengen en zo min mogelijk voorwerpen aan te raken terwijl u in de praktijk bent.
  • U krijgt een speciale mondspoeling voor behandeling.
  • Wij dragen voor uw en onze veiligheid extra beschermende kledij.

 

Tandarts Wilms Floet en haar assistentes  bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

Wij hebben ruime ervaring met angstige patienten.

U heeft altijd dezelfde tandarts

We hebben zeer bekwame assistentes

Wanneer kunt u bij ons terecht en voor welke behandelingen

Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk, zoals openingstijden en de verschillende aspecten van de behandeling. En u vindt direct antwoord op vragen over de mondgezondheid. Van tandenpoetsen tot de inhoud van de diverse behandelingen.

Contactgegevens en spoedgevallen

Ons adres, openingstijden en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact. In geval van spoed vindt u op een speciale pagina informatie en het spoedtelefoonnummer.

Patiënt worden

Wilt u patiënt worden bij onze praktijk? U bent van harte welkom. Een eerste afspraak is meestal mogelijk binnen 14 dagen. Wilt u liever eerst een kennismakingsprek? U kunt zich telefonisch aanmelden of via het formulier op onze website.

We spreken Nederlands / Wir reden Deutsch / We speak English.